Számítógép rehabilitáció

Lelassult, döglődik, elromlott? Hívj bátran, megjavítom ! PC buherálás 20 év tapasztalattal !

 

Ars poetica!

Röviden magamról: Varga Lászlónak hívnak. Azóta állok kapcsolatban az informatikával, hogy az első személyi számítógépek megjelentek Magyarországon. Szerencsés embernek vallom magam, mert frázis puffogtatás nélkül kijelenthetem: a munkám egyben a hobbim is.

Kezdetben lelkes programozóként igyekeztem minél több problémát megoldani a szoftvereimmel, mára viszont több mint húszéves tapasztalatot szereztem napi üzemeltetési gondok elhárításában.

Jelenleg egy gyógyszertári rendszergazda cégnél dolgozom, ahol elsődleges, hogy az ügyfeleink minél zökkenőmentesebben végezhessék a munkájukat. Itt nem elsősorban a "szakmai finomságok" kerülnek előtérbe, hanem a minél gyorsabb, precízebb megoldások. Ennek ellenére pályafutásom alatt rengeteg "csemegébe" botlottam már, amit mindig szakmai kihívásként kezeltem. Meglehetősen szerény körülmények között nevelkedtem, feltehetően ezért is küzdök az átlagnál tovább egy-egy probléma megoldásáért. Nálunk ugyanis nem volt szokás idő előtt kidobálni a meghibásodott műszaki termékeket.

Számomra - a szakmai tapasztalaton kívül - nagyon fontos a szavahihetőség is. Ezért alkalmazok előre megbeszélt árakat. Ha egy elvállalt munka az előre becsült 1 óra helyett 10 órámba kerül, vagy az állapotfelmérés ellenére 5 ezer helyett 25 ezerbe, az az én rizikóm. A legjobb reklám számomra az elégedett ügyfél, mert ő ajánlani fog másoknak is.

Apropó, ingyenes helyszíni állapotfelmérést is ígértem. Ezt is tartom, de elsősorban csak Székesfehérváron és környékén. (A hozzám eljuttatott gépekre természetesen nincs bevizsgálási költség, akárhonnét is érkezzenek.) Nagyobb távolság sem akadály; Miskolcra is elmegyek, ha Neked megéri. Persze olcsóbb lesz, ha tudsz várni augusztusig, mert a közelben fogok nyaralni.


Vissza a nyitólapraWeblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 8
Heti: 1
Havi: 146
Össz.: 11 378

Látogatottság növelés
Oldal: Magamról
Számítógép rehabilitáció - © 2008 - 2021 - pc-rehab.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »