Számítógép rehabilitáció

Lelassult, döglődik, elromlott? Hívj bátran, megjavítom ! PC buherálás 20 év tapasztalattal !

Ha beütött a krach!

Adatvisszaállítás
 

Nagyon remélem, pusztán kíváncsiságból tévedtél erre az oldalra, s nem azért, mert aktualitása van. Az adatvesztések típusait ugyanis alapvetően két csoportra lehet bontani: szoftveresre és hardveresre.

Szoftveres hibákat okozhat emberi figyelmetlenség (tévedésből törlés, formattálás), vírusfertőzés, hackertámadás stb. Ilyen esetekben van nagyobb esély a sikeres adatvisszaállításra.

Legfontosabb tudnivaló, hogy azonnal kapcsold ki a gépet, mert minél többet ír a merevlemez olyan területre, ahol a törölt adataid vannak, annál kevesebb állományodat lehet megmenteni. Ne kísérletezz "baráti" ötletekkel, mert végképp búcsút inthetsz a digitális munkáidnak, emlékeidnek.

Sokkal nagyobb azonban a baj, ha az adatvesztésed hardveres jellegű. Amennyiben szokatlan kattogást, lassuló-gyorsuló hangokat hallasz a merevlemez felől (SSD-meghajtókra ez nem vonatkozik), valamint összeomlik az operációs rendszer, kikapcsol a gép, akkor kezdhetsz aggódni, főleg, ha nincs használható mentésed egy másik adathordozón.

Ebben az esetben is alapvető feladat a gyors leállítás, de ekkor már - nagy valószínűséggel - csak a Kürt Kft. szkafanderes emberei segíthetnek százezres nagyságrendű honoráriumért. Ezért említettem az elején: remélem, nincs aktualitása, hogy erre az oldalra tévedtél.


Vissza a nyitólapraWeblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 1
Heti: 8
Havi: 153
Össz.: 11 385

Látogatottság növelés
Oldal: Adatvisszaállítás
Számítógép rehabilitáció - © 2008 - 2021 - pc-rehab.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »