Számítógép rehabilitáció

Lelassult, döglődik, elromlott? Hívj bátran, megjavítom ! PC buherálás 20 év tapasztalattal !

Végső megoldásként!

Újratelepítés
 

Minden számítógép életében bekövetkezik a pillanat, amikor "újra kell húzni az Ablakokat". Legalábbis a közhiedelem így tartja. Nos, valóban találkoztam már számtalan ilyen helyzettel. De rövid kérdezősködés, illetve Eseménynapló-bogarászás után (már ha elindult még egyáltalán) fény szokott derülni a gép "hányattatott" múltjára.

Az operációs rendszer ugyanis rosszul tűri, ha vállalkozó kedvű "hozzáértők" kísérletezgetni kezdenek a telepítési mappában lévő állományokkal vagy a regisztrációs adatbázis tartalmával. De az önkontroll nélküli torrentezés, a warez oldalak látogatása is előbb-utóbb meghozza a "gyümölcsét".

Egyszóval: elképzelhető, hogy nincs más lehetőség, mint az újratelepítés, de ezt sem lehet hebehurgyán csinálni. Gondolom, az nem újdonság, hogy a leformattált merevlemezről már csak jókora szerencsével lehet visszaállítani a nem lementett dokumentumokat, képeket. Nem feltétlenül az a jó megoldás, amit a szomszéd hallott valakitől.

Azt javaslom, mielőtt belevágsz, olvasd el a Karbantartás és a Beszerzés menüpontban leírtakat is. Érdemes lehet még az Adatvisszaállítás részt is áttanulmányoznod, s inkább előbb, mert utólag biztosan több lesz a folyadékveszteség a homlokodon.


Vissza a nyitólapra

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 6
Heti: 6
Havi: 72
Össz.: 6 401

Látogatottság növelés
Oldal: Újratelepítés
Számítógép rehabilitáció - © 2008 - 2019 - pc-rehab.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »