Számítógép rehabilitáció

Lelassult, döglődik, elromlott? Hívj bátran, megjavítom ! PC buherálás 20 év tapasztalattal !

Antibiotikum helyett!

Vírusirtás
 

Lelassult a géped, "furcsán" viselkedik, nem indulnak el rajta az eddig még működő programok, lépten-nyomon hibákba ütközöl? Nos, ha nincs naprakész állapotban tartott vírusvédelem a számítógépeden - gondolom, internetezni szoktál! -, akkor joggal gyanakodhatsz "fertőzésre".

A legfontosabb teendő ilyenkor a masina "elszigetelése" a külvilágtól. Azonnal meg kell szakítani a kapcsolatot az internettel, kihúzni a modem vagy router felől érkező kábelt, az esetlegesen csatlakoztatott adattárolókat, s lehetőség szerint minél előbb szakemberhez fordulni.

Ha már megfertőzte valami a számítógéped, csak úgy tudsz megszabadulni tőle, ha kiveszed a merevlemezes meghajtót, s egy másik masinához csatlakoztatva teljes vírusirtást végzel rajta. Még ekkor sem lehetsz teljesen megnyugodva, mert léteznek például "zsarolóvírusok", amikre - egy-két kivételtől eltekintve - nincs ellenszer, a titkosított állományokat csak a mentésből lehet visszaállítani.

A végső tanulság tehát: ne csak naprakész vírusirtód legyen, hanem biztonsági mentésed is a legfontosabb dokumentumaidról, fényképeidről stb.


Vissza a nyitólapra

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 6
Heti: 8
Havi: 74
Össz.: 6 403

Látogatottság növelés
Oldal: Vírusirtás
Számítógép rehabilitáció - © 2008 - 2019 - pc-rehab.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »